Bemutatkozás

A Fejlesztés és Innováció Kft. ebben a formában 2013-óta fejleszti sikeresen a szervezeteket.

Ezt megelőzően:

„Magam is megéltem sikeres és sikertelen cégalapításokat, a cégépítés különböző fázisait, nagy változásokat, amelyeket menedzselni kellett, szembenéztem sokfajta problémával, de nem hátráltam meg és ennek köszönhetően rengeteg ismeretet gyűjtöttem a projektmenedzsment és a folyamatoptimalizálás terén.

Munkatársaimmal egyénileg tapasztaltuk ki, hogyan tudjuk beosztani a lehető legjobban a rendelkezésünkre álló időkeretet, hogyan csökkenthetjük a leghatékonyabban a stresszt, hogyan előzhetjük meg saját kiégésünket, hogyan motiválhatjuk munkatársainkat – és még sorolhatnánk.

Az évek során azt vettük észre, hogy más cégek vezetői szívesen fogadják a tanácsainkat, kikérik a véleményünket és a segítségünk mentén komoly fejlődést érnek el saját szervezetükben.

Ezeket a kompetenciákat felismerve és kibővítve határoztuk meg a cég humánfejlesztési alapelveit és ezekre a tapasztalatokra hagyatkozva nyújtunk ma is segítséget minden előrelépésre vágyó társaság számára.

Mindig van hová fejlődni, de nem könnyű, ezért segítünk benne!
Egyetlen vállalkozás piaci helyzete sem állandósul, és önmagában egy jó vezető sem visz el a hátán egy céget. Elengedhetetlen, hogy a munkatársak is mindent beleadjanak.

Szolgáltatásunk komplexitása abból ered, hogy a képzéstől a megvalósításon át, mindent az egyéni igényekhez mérten választhatnak ki ügyfeleink portfóliónk széles kínálatából.”